• Over KUS-SEN
  • Over KUS-SEN
  • Over KUS-SEN
  • Over KUS-SEN

 

KUS-SEN is in juli 2011 gestart door Susan van Heumen, die van oorsprong binnenhuisadviseur is (neem eens een kijkje op www.susaninterieuradvies.nl)

 
De kussens die persoonlijk gemaakt worden door Susan hebben een duidelijk eigen handschrift. Susan combineert vele verschillende stoffen met elkaar zodat een eigen en uniek kussen ontstaat. Zij heeft een feilloos gevoel voor kleurcombinaties en vlakverdeling.
 
De stoffen die voor elk kussen gebruikt worden zijn restanten (ongebruikt) van hoge kwaliteit. Gewoonlijk worden deze stoffen gebruikt door gerenommeerde meubelmerken als Montis, Gelderland, Linteloo, Zanotta en vele anderen voor meubelstoffering.
 
Stoffenmerken waarmee gewerkt wordt zijn Kvadrat, De Ploeg en vele anderen. KUS-SEN werkt veel met wol en gecombineerde stoffen. Juist de combinatie van de verschillende soorten stof: grof, zacht, harig, met print, zonder print etc, maakt elk kussen weer origineel en spannend.
 
Een kussen wordt nooit tweemaal hetzelfde gemaakt. Kussens van KUS-SEN zijn duurzaam, tijdloos en heel toegankelijk. Ze passen in elk interieur en laten zich moeiteloos met elkaar en met andere kussens combineren.