• Informatie/verkooppunten
  • Informatie/verkooppunten
  • Informatie/verkooppunten
  • Informatie/verkooppunten

 

Zoekfunctie site

Je kunt op de site selecteren op kleur en maat. Om de lijst met kleuren niet eindeloos te maken vind je bijvoorbeeld de kleur oker onder 'geel', olijfgroen of lime onder 'groen' en taupe onder 'bruin'. Dit geldt voor alle kleurtinten. De kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren (afhankelijk van de instellingen op je computer). Voldoet het kussen niet aan je verwachtingen dan kun je het kussen retourneren/ruilen. Kijk hiervoor bij 'algemene voorwaarden'.

 

Reinigen

KUS-SEN maakt haar producten met hoogwaardige kwaliteitsmeubelstoffen van bekende stoffenleveranciers als Kvadrat, De Ploeg en vele anderen. Omdat elk KUS-SEN bestaat uit verschillende exclusieve materialen (zie kopje 'materialen') raden wij aan de hoezen handmatig te wassen in lauw water of op een wolwasprogramma op 30 graden. Gebruik een wolwasmiddel zonder bleek. Niet in de droogtrommel doen. Strijken aan de binnenzijde met een vochtige doek. Leren label niet strijken! KUS-SEN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigingen veroorzaakt door reiniging.

 

Materialen

Omdat elk KUS-SEN gemaakt wordt van veel verschillende soorten stof is het niet mogelijk alle materialen per KUS-SEN te noemen. KUS-SEN's worden gemaakt van combinaties van oa. wol, linnen, katoen, viscose, polyester, polyurethaan, nylon, polyacryl, rayon en trevira. Juist de combinatie van de verschillende stoffen zorgt voor een spannend en aaibaar KUS-SEN!

 

Zelf een kus-sen samenstellen

Heb je zelf een kleurencombinatie (of specifieke maat) in je hoofd en kun je die niet vinden in een van de KUS-SEN’s op de site? Stuur dan een mailtje met je wensen, de kans is heel groot dat wij een KUS-SEN samen kunnen stellen met de kleuren die je aangegeven hebt. Je ontvangt vooraf altijd eerst een foto van het ontwerp. Ga je hiermee akkoord dan zetten wij het kussen in elkaar.

 

Atelier

Wil je de KUS-SEN's in het echt zien? Kom dan langs in het atelier in Oudendijk. Wel even van te voren bellen graag (06-41214868). Om op de hoogte te blijven van andere momenten waar KUS-SEN live te zien is kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief of ons volgen op facebook of twitter @kus_sen. Ook vind je ons op Instagram onder de naam kus_sen.

 

Verkooppunten

KUS-SEN staat geregeld op diverse evenementen, vul de nieuwsbrief in om op de hoogte te blijven of kijk regelmatig bij media/nieuws/agenda.

 

Studio Meijer

Kerkbrink 37-41 - Hilversum

www.studiomeijer.nl

 

KaDenz

Prinsestraat 98 - Den Haag

www.kadenz.nl

 

The Present

Frans Greefslaan 1 - Kalmthout - België

www.thepresent.be

 

Het Hoofdkantoor

Herenstraat 24 - Bussum

www.hoofdkantoorbussum.nl

 

Eric Steenbergen

Kleine Kerkstraat 20 - Leeuwarden

www.ericsteenbergen.nl

 

Joost Laan Woonstudio

Weerwal 21-22 - Purmerend

www.joostlaanwoonstudio.nl

 

O.bject

Gasthuisstraat 11 - Merchtem - België

www.o.bject.be

 

de Verwondering

Hoogbrugstraat 21 - Maastricht

www.verwondering.nl

 

Dooijes Binnenhuis

Katernstraat 8 - Almere

www.dooijesbinnenhuis.nl