Reinigen

KUS-SEN maakt haar producten met hoogwaardige kwaliteitsmeubelstoffen van bekende stoffenleveranciers als Kvadrat, De Ploeg en vele anderen. Omdat elk kussen bestaat uit verschillende exclusieve materialen raden wij aan de hoezen niet te wassen. Wilt u een kussenhoes toch wassen dan adviseren wij de hoes handmatig te wassen in lauw water of op een wolwasprogramma op 30 graden. Gebruik een wolwasmiddel zonder bleek. Niet in de droogtrommel doen. Strijken aan de binnenzijde met een vochtige doek. Leren label niet strijken. Doordat elk kussen uniek is kan KUS-SEN niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigingen veroorzaakt door reiniging, dit gebeurt op eigen risico!

Voor reiniging van kussens uit onze buitencollectie verwijzen wij graag door naar de website van Sunbrella.

Atelier

Wil je de collectie in het echt zien? Kom dan langs in het atelier in Oudendijk (NH). Wel even van te voren bellen graag (06-41214868). Om op de hoogte te blijven van andere momenten waar KUS-SEN live te zien is kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief of ons volgen op Facebook of Instagram (klik op de links onderaan de pagina).

Verkooppunten

KUS-SEN staat geregeld op diverse evenementen, vul de nieuwsbrief in om op de hoogte te blijven of kijk regelmatig bij agenda/media.

Joost Laan Woonstudio
Weerwal 21-22 - Purmerend
www.joostlaanwoonstudio.nl

de Verwondering
Hoogbrugstraat 21 - Maastricht
www.verwondering.nl