Betalen

Bij KUS-SEN kun je op verschillende manieren betalen:

IDEAL 
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in de eigen vertrouwde internet betaalomgeving van je bank zoals je gewend bent. Om je bestelling af te rekenen, maak je een keuze voor een bank. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij internetbankieren. Een betaling met iDEAL wordt direct van je rekening afgeschreven.

 

PAYPAL

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen. Met PayPal betalen betekent dat je alleen de inloggegevens van je rekening nodig hebt. Open een PayPal rekening met slechts een paar gegevens. Koppel eenvoudig je bankrekening en creditcard en bepaal zelf of je aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of PayPal saldo.

Voor de online betalingen maken wij gebruik van een SSL-verbinding / Secure Sockets Layer verbinding. Dit betekent dat alle persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwd worden versleuteld. Hierdoor kunnen anderen jouw informatie niet inzien. De belangrijkste bescherming blijft echter je eigen wachtwoord. Geef je wachtwoord nooit aan andere mensen en vermijd open toegang tot je account.

 

VOORUITBETALING

Als je liever niet online betaalt, dan kan je het bedrag ook overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvang je een bevestigingsmail en zullen wij je bestelling binnen 3 werkdagen verzenden. Hebben wij je betaling niet binnen een week ontvangen dan zullen wij de kussens weer op verkoopbaar zetten. 

Verzending

KUS-SEN verstuurt al haar pakketten via postNL en berekent hiervoor € 6,75 (basis (onverzekerde) zending) voor een aflevering in Nederland. Voor het buitenland wordt een andere prijs gehanteerd die direct in je bestellingsoverzicht zichtbaar is.


Algemene kenmerken Basispakket:
* twee afleverpogingen
* zending volgen met Track & Trace
* burenlevering
* drie weken afhaalmogelijkheid op een postvestiging.


De verzending als basispakket gebeurt onverzekerd. KUS-SEN kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van schade of vermissing; de zending vindt geheel op eigen risico plaats! Als je bestelling succesvol is afgerond en de betaling tot stand gekomen is wordt deze binnen 3 werkdagen gepost. 

Persoonsgegevens

KUS-SEN verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. KUS-SEN verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens nooit verstrekken aan derden. Voor de nieuwsbrief kun je je op elk moment uitschrijven.

Klachten

KUS-SEN maakt de producten met de grootste zorg en controleert ze voor verzending. Mocht je een klacht hebben over een geleverd kussen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en beschrijf duidelijk wat jouw klacht is. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent met je kussen, mag je het binnen 7 dagen retourneren. Je krijgt nadat wij het kussen hebben ontvangen het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort op je rekening. Het mag uiteraard niet gebruikt of beschadigd zijn. Sluit een briefje bij uw retourzending in met hierop uw naam, emailadres, reden van retourneren en rekeningnummer, zodat wij het geld terug kunnen storten aan de afzender zodra de goederen door ons zijn gecheckt. Retourverzendkosten zijn voor rekening van de koper. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald worden geweigerd. Kussens die op verzoek worden gemaakt kunnen niet worden geretourneerd of geruild.