KUS-SEN is in juli 2011 gestart door Susan van Heumen, die van oorsprong interieurontwerpster is (neem eens een kijkje op www.susaninterieuradvies.nl)

De designkussens die persoonlijk gemaakt worden door Susan hebben een duidelijk eigen handschrift. Susan combineert vele verschillende stoffen met elkaar zodat een eigen en uniek kussen ontstaat. Zij heeft een feilloos gevoel voor kleurcombinaties en vlakverdeling.

De meubelstoffen die voor elk kussen gebruikt worden zijn restanten (ongebruikt) van hoge kwaliteit van onder andere Kvadrat en De Ploeg. De buitencollectie sierkussens worden gemaakt van de prachtige stoffen van Sunbrella: de ultieme stof voor buitengebruik. 

KUS-SEN werkt veel met wol en gecombineerde stoffen. Juist de combinatie van de verschillende soorten stof: grof, zacht, harig, met print, zonder print etc, maakt elk kussen weer origineel en spannend.

Een kussen wordt nooit tweemaal hetzelfde gemaakt. Je haalt dus echt iets unieks in huis! Kussens van KUS-SEN zijn duurzaam, tijdloos en heel toegankelijk. Ze passen in elk interieur en laten zich moeiteloos met elkaar en met andere kussens combineren!